RENOVEREN MET FOLIE!

Onze architecturale folies bieden een breed scala aan voordelen in de bouwsector. Met onze folies kunt u keukens en trappen restylen, energie besparen met zonwerende folie, uw interieur en producten beschermen tegen schadelijke UV-straling, en privacy creëren in kantoorruimtes en badkamers. Ontdek de veelzijdigheid van onze folie-oplossingen voor architectuur.

KEUKEN RESTYLING

Folie Lab is gespecialiseerd in het restylen van keukens door gebruik te maken van interieurfolie. Met behulp van deze folie kunnen keukens op een efficiënte en betaalbare manier een geheel nieuwe uitstraling krijgen. 

Of het nu gaat om een verouderde keuken die toe is aan een opfrisbeurt of een keuken die niet meer past bij de rest van het interieur, Folie Lab zorgt ervoor dat de keuken er weer als nieuw uitziet. De interieurfolie is verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen, zodat er voor ieder interieur en smaak een geschikte optie is. 

Daarnaast is de folie makkelijk te onderhouden en biedt het bescherming tegen krassen en vlekken. Kies voor Folie Lab en geef uw keuken een prachtige make-over!

TRAP RESTYLING

Interieurfolie is een uitstekende keuze om uw trap een nieuwe look te geven. Bijvoorbeeld, als u genoeg heeft van de kleur van uw huidige Upstairs trap renovatie, kunt u deze gemakkelijk laten restylen met interieurfolie. 

Met interieurfolie kunt u uw trap eenvoudig en snel transformeren naar een nieuwe kleur of patroon dat beter bij uw interieur past. Of u nu een klassieke uitstraling wilt creëren met houtnerf of een moderne uitstraling met een effen kleur,
interieurfolie biedt talloze mogelijkheden om uw trap te personaliseren. 

Bovendien is interieurfolie duurzaam en gemakkelijk schoon te maken, waardoor uw trap er altijd fris en stijlvol uitziet. Kies voor interieurfolie en geef uw trap de make-over die het verdient! Bescherm uw trap en geef uw interieur een frisse en vernieuwende look met interieurfolie.

ZONWERENDE RAAMFOLIE

Een zonwerende folie is de beste keuze om uw woning of bedrijf te verduurzamen vanwege verschillende redenen. Ten eerste helpt de folie om de temperatuur in uw gebouw te reguleren, waardoor u minder afhankelijk bent van airconditioning en verwarmingssystemen. 

Dit resulteert in lagere energiekosten en een verminderde CO2-uitstoot. Daarnaast beschermt de folie uw interieur tegen schadelijke UV-straling, waardoor uw meubels, tapijten en kunstwerken langer meegaan. Bovendien biedt de folie ook privacy, terwijl het natuurlijke licht nog steeds uw ruimtes kan binnenkomen. 

Dit zorgt voor
een aangename en comfortabele leef- en werkomgeving. Kortom, een zonwerende folie is een duurzame keuze die uw woning of bedrijf efficiënt kan verduurzamen.

DIRECT STARTEN?

PRIVACY FOLIE

Wat is privacy folie? Privacy folie, ook wel bekend als zandstraalfolie, is een speciaal soort folie dat wordt gebruikt om privacy te creëren in bijvoorbeeld kantoren of badkamers. Deze folie heeft een zandstraaleffect, waardoor het glasoppervlak ondoorzichtig wordt gemaakt. 

Hierdoor wordt voorkomen dat mensen van buitenaf naar binnen kunnen kijken, terwijl er nog steeds voldoende natuurlijk licht naar binnen kan komen. Privacy folie kan op maat worden gemaakt en eenvoudig worden aangebracht op ramen of glazen deuren. 

Het is een effectieve en betaalbare oplossing om privacy te waarborgen zonder dat dit ten koste gaat van het uiterlijk van de ruimte. Terwel zandstraalfolie is een populaire keuze voor zowel zakelijke als particuliere toepassingen.

UV-WERENDE FOLIE

UV-werende raamfolie van is een uitstekende keuze voor uw woning, winkel of bedrijf, en wel om verschillende redenen. Ten eerste biedt deze folie bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Deze stralen kunnen schade toebrengen aan uw huid en meubels, zoals verkleuring en veroudering. 

Door het gebruik van UV-werende raamfolie kunt u dit voorkomen en zo de levensduur van uw
interieur verlengen. Daarnaast zorgt de UV-XTR folie van SoluxGuard voor een aangename temperatuur in uw woning of pand, doordat het een deel warmte van de zon reflecteert.

Dit kan leiden tot energiebesparing, omdat u minder hoeft te koelen in de zomermaanden. Bovendien biedt UV-werende raamfolie ook privacy, doordat het de inkijk van buitenaf beperkt. Kortom, met UV-werende raamfolie kiest u voor een duurzame, comfortabele en veilige oplossing voor uw ramen.

© FolieLab 2023 Alle Rechten Voorbehouden

Powered by eazyonline